Taste of Iceland — July 5-9th

júlí 3rd, 2007 Posted in Ísfólkid Please scroll down for English Menu at Carberry's during Taste of Iceland in Boston July 5th to July 9th Eins og áður hefur komið fram að þá verður Carberry´s með íslenskt bakkelsi á meðan Taste of Iceland dagarnir standa yfir. Það sem er á boðstólum er eftirfarandi: 1. Makkarónu vínabrauð 2. Epla vínabrauð 3. Kókóskúlur 4. Tebollur með rúsínum 5. Jólaköku 6. Smjörköku 7. Heilhveiti horn 8. Vínabrauð 9. Snúðar Carberry´s verður einnig með ný afbrigði af snúðum, vínabrauðum og brauðum. Það er um að gera að fjölmenna á Carberry´s! Carberry´s stefnir á að breyta vöruúrvalinu eftir Taste of Iceland og þitt álit skiptir máli. Þér gefst kostur á að kjósa uppáhalds bakkelsið þitt þegar þú heimsækir Carberry´s á meðan Taste of Iceland dagarnir standa yfir. Carberry´s er staðsett á 74 Prospect Street í Cambridge. Taste of Iceland --- 5 til 9 júlí Now in English Dear Friends, We just got off the phone with our friends at Carberry´s and we have the menu for baked goods during 'Taste of Iceland' Carberry's will have traditional Icelandic baked goods, including a variety of Wienerbrod, the very popular cocoa coconut balls, tea cakes with raisins, Christmas cake, butter cakes, whole wheat croissants and if you haven't tasted Snúður you have to try it. Carberry´s is planning on changing their baked goods menu and your input is greatly appreciated. Please stop by at Carberry´s any day during 'Taste of Iceland' to try out the Icelandic treats and vote for your favorite. If you find yourself in a state of sugar shock confusion and can't decide...there is nothing wrong with picking Snúður as your favorite. Carberry´s is located on 74 Prospect Street in Cambridge

You must be logged in to post a comment.