Fréttabréf Newsletter

október 15th, 2008 Posted in Ísfólkid                                      FRETTABRÉF                                NEWSLETTER

HrekkjavökuhátiðNæstkomandi laugadag er Hrekkjavökuhátið við Goverment Center og er víst mikið um mannin og dýrðir þar.  Setjum við hér link að þeirri hátið og höfum við heyrt að þarna sé mikið fjör.http://www.campsunshine.org/pumpkinfestival/boston.html   Bjórkvöld:Stefnum á að hafa bjórkvöld fimmudagskvöldið 24 oktober kl 20.  Sendi nánar út hvar það verður en endilega takið frá það kvöld þar sem okkur langar að fara að sjá fleiri íslendinga sem búa á svæðinu.     Laugardagshittingur í Norræna húsinu í NewtonKæru landar nú þegar fer að kólna og hægast um er kjörið að starta aftur mánaðarlegum hittingi í Norræna húsinu (Scandinavian Living Center).  Fyrsti hittingur vetrarins verður þann 15. nóvember kl.10.  Frá janúar og fram á vor eigum við svo pantað í Norræna húsinu annan laugardag hvers mánaðar kl. 10.  Hvar: http://www.slcenter.org/206 Waltham Street, West Newton, MA 02465.   Hvenær: Laugardaginn 15.nóvember kl.10  Kostnaður: $5 fyrir hverja fjölskyldu sem er í félaginu (og hefur borgað félagsgjöld) en $10 fyrir þá sem eru ekki í félaginu. Bendi á að allir eru velkomnir bæði barnafólk og barnlausir, markmiðið er að hittast og spjalla á Íslensku og jafnvel með tímanum koma á einhvers konar ísl. kennslu hjá krökkunum.   Jólaballið 2008Hið árlega jólaball Íslendingafélgsins verður haldið þann 6. desember kl.16.  Jólasveinninn frá því í fyrra er fluttur til Íslands svo við leitum nú af nýjum sveini.  Er einhver þarna úti sem er til í að taka að sér að leika sveinka eða getur bent á einhvern góðan?  Halloween festivalNext Saturday there will be Halloween festival at Goverment Center. I will post a link here so people can look at the schedule.  Weve been told that there are lots of people who attend to this and lots of fun for the family.http://www.campsunshine.org/pumpkinfestival/boston.html   Beer nightThe plan is to have the beer night, on the 24 of October, Thursday evening.  I will send out further where we will plan to meet.It would be great to see as many of you as possible.   Cultural morning for all ages!The secound Saturday in November, or on the 15th is plan to meet at the Scandinavian Living Center at 10 am.  Then from January till the spring we have that time and space for us to meet. Where: :http://www.slcenter.org/206 Waltham Street, West Newton, MA 02465Cost: $5 for each familiy that is in our society( and has payed the dues) but $10 for them who are not in the Society.Everyone are welcome to come, both people with children and also the one who dont.  Our goal is to meet and have nice talk in icelandic and even with time try to have some icelandic lesson for the children. Christmas dance 2008The annual Christmas dance the Icelandic Society will be the 6th of December at 4 pm. Our Santa Claus from last year has moved back to Iceland, so we are looking for a new one. Is there somewhere out there that is willing to be the good Santa this year or know about anyone that is willing to do so. 

Personal trainer

Nanna Reykdal, a NASM certified personal trainer, will be teaching a 10 week session of Restore the Core that starts on Monday, October 20th and runs until December 22nd at 7pm (may add an 8pm class after 7pm fills).

Location: Soule Recreation Center; 652 Hammond Street in Chestnut Hill.

The cost for this 10 week class is $209 for first time participants (includes all equipment for class: mommymuscle mat, resistance band and 2 mommymuscle fitness balls) and $159 for returning participants. (Current StrollerFit pass holders get a 50% discount!)

 

This is a mat based class for women that focuses on stabilizing and tightening the muscles of the core: abdominal muscles, hamstrings, glutes, back and thighs. We will pay particular attention to the transverse abdominus which is the deepest muscle in the abdomen and the key to tightening up the lower belly region that gets stretched during pregnancy.

 

Sign up NOW - space is limited! Email diane@strollerfit.com to register.

Check out StrollerFit www.strollerfit.com/boston. A fantastic fitness program for moms with children in strollers. Currently we have 7 outdoor classes 6 days a week. Come and try your first class for free!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.