Mars 2010

mars 4th, 2010 Posted in Ísfólkid

Menningarmorgunn í mars 2010 fellur niður vegna tvíbókunar á salnum. En þess í stað eru margir að fara í skíðaferð til Vermont aðra helgina í mars (sjá fyrri auglýsingar) gist verður á www.grayghostinn.com.

Bjórkvöld verður að venju, auglýst þegar nær dregur.

Rétt er að minn alla á að taka þátt í Icelandic Naturally uppákomum sem verða í Boston í Mars;
http://www.icelandnaturally.com/taste-of-iceland-boston

A Taste of Iceland Introduces Boston to Icelandic Culture from March 11-17, 2010

Boston will host a Viking invasion this spring to celebrate Icelandair's nonstop service between Boston and Reykjavík with A Taste of Iceland! The event features the best of Icelandic music, cuisine and films through a series of ongoing events in and around Boston from March 11-17, 2010.

A Taste of Iceland,a multi-day cultural program, will include a variety of public events, such as live musical performances, Icelandic culinary promotions and a film festival. A Taste of Iceland is presented by Iceland Naturally, in cooperation with Icelandair, Icelandic USA, Inc., 66° North, The Blue Lagoon, Icelandic Glacial, Rustic Kitchen, British Beer Garden, Kendall Square Cinema, Middlesex Lounge, The Middle East and T.T. the Bear's Place.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.